Založ si blog

Dnešná honorácia demokracie

Skutočná demokracia podľa vzoru nášho zámorského spojenca plnou parou vpred k nám dorazila, keď nám slobodu prejavu vo verejných inštitúciach, blokovaním a výmazov, úplne zamedzila.

Verím, že väčšina z nich pochopila , že náš národ sa so servilnosťou verejných činiteľov k ním nestotožňuje a ovládnuť našu krajinu pre ich mocenské záujmy bráni a nedovoľuje.

Väčšina tiež prezentovanej a ponúknutej pomoci na rekonštrukciu niektorých objektov nedôveruje a jej odmietnutie navrhuje. S návrhom sa väčšina chápajúcich stotožnila a jeho prijatie podporila. Odmietnutia týchto ponúk ich pobúril, lebo skutočný cieľ týchto ponúk odhalil.

Rýchlu a blízku cestu pre dosah „nepriateľa“ sme im úplne zmarili. Tiež sme sa presvedčili, že ponúknutá pomoc našej krajine nemá nič spoločné s nezištnou a skutočnou pomocou „priateľskej“ krajiny.

Musím konštatovať, že niektoré prvky našich dejín sa opakujú tým, že si nás mocenské krajiny privlastňujú a priam uzurpujú. Náš málo výbojný národ- neraz pokorený, nechce byť už nikomu podriadený, chce žiť v mieri so všetkými zmierený.

Napriek tomu nás už dnes niektoré prvky, ktoré sa prezentujú hlboko znepokojujú, tým že plánovaným nasťahovaním migrantov a rozmiestnením cudzích vojsk na našom území mocnosti kalkujú.

Občanov ako vždy do dvoch kategórií zatriedili, keď tých so správnym názorom pre súčasnosť ocenili a prezentovať ich názor denno-denne vo všetkých médiach umožnili.

Do druhej samozrejme pre nich s nesprávnym názorom zaradili, ich už spomínaným výmazom a blokovaním ocenili, čím im uplatnenie ústavného zákona o slobode tlače a prejavu zabránili.

Doposiaľ sa však nestotožnili, aké kritéria pre nevhodný obsah stanovili, kto túto činnosť riadi a kto vykonáva.

Ešte ku kategóriam dodávam, že najviac ocenenými najvyššími štátnymi vyznamenaniami prenesene povedané sú judáši- udávači.

Pri druhej kategórií neupresnili koho do pojmu honu na čarodejov a čarodejníc zaradili.

Bude vakcína od Pfizer bezpečná? Alebo slovenská epidemiológicka špička napojená na farmaloby.

21.11.2020

V týchto dňoch skupina Pfizer a Bio N tech oznámili dokončenie výroby vakcíny na Covid 19. Avšak Pfizer má za sebou aj smutnú históriu podvodov a omylov v podobe nežiaducich účinkov liekov. V ďalšej časti videá sa dozviete ako je napojená špička epidemiológov Zuzana Krištufkova, Ján Mikas a Pavol Jarčuška.

Žúrka menom americké voľby

09.11.2020

…..alebo s podtitulom Kto sa smeje naposledy, ten sa smeje najlepšie. Americké voľby majú zaujímavý priebeh.

Srbsko na pol ceste k rozpadu, alebo ako sa Miroslav Lajčák prorektorom stal.

05.11.2020

Len nedávno sa Miroslav Lajčák ukázal v plnej kráse. Ako?

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37

K incidentu došlo krátko po tom, ako sa skončil výber 12 porotcov a ich šiestich náhradníkov v procese, v ktorom je Trump obvinený z podplácania pornoherečky.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.

šimkovičová

Šimkovičová kritizuje slovenské umenie na Bienále v Benátkach: Nerobte hanbu kultúre už aj v zahraničí

19.04.2024 19:30

Ide o reakciu na prítomnosť bývalej ministerky kultúry Silvie Hroncovej na Bienále v Benátkach. Súčasťou vernisáže bol aj protest zástupcov kultúrnej obce.

Andrej Babiš, Monika Babišová

Šokujúci rozchod po 30 rokoch. Babiš s manželkou Monikou oznámili koniec vzťahu

19.04.2024 18:06

Ubezpečili, že ich rodinné väzby zostanú aj kvôli deťom pevné.

mitopp

“Cestovaním zistíte, ako sa každý mýli v názore na iné krajiny”, Aldous Huxley

Štatistiky blogu

Počet článkov: 61
Celková čítanosť: 225491x
Priemerná čítanosť článkov: 3697x

Autor blogu

Kategórie