2 póly politiky

23. mája 2020, mitopp, Nezaradené

zdá sa, že ani jeden deň nemôže prejsť bez toho, aby sme spomenuli zakladateľa spoločnosti Microsoft a riaditeľa Nadácie Billa a Melinda Gatesa, nášho známeho Billa Gates.Všetko by bolo v poriadku, keby sa Bill nerozhodol začať s masívnymi investíciami do technológie, ktorá súvisí so zdravím, a s jeho poslednou investíciou až 10 miliónov dolárov. ako rád hovorí, cieľom tohto daru je realizácia projektu juhokórejskej telekomunikačnej spoločnosti „KT“.

KT a Bill Gates plánujú čo najskôr aktivovať systém merania a diagnostiky teploty pre používateľov mobilných telefónov, ako aj inteligentné domáce telefóny pomocou technológie 5G. Ale to nie je všetko, ďalší projekt Gates a tohto kórejského gigantu vás nenechá bez reči a potvrdí iba všetky tie príbehy, o ktorých je zakázané rozprávať.

 

Každý deň sme svedkami rastúcej globalizácie alebo komunoglobalizácie, ktorej hlavným cieľom je úplné zničenie súkromia, na ktoré sme zvyknutí.

Sú tu prezentované rôzne nové zákony, existujú rôzne zákazy a represie sú už dlho zavedené a akceptované.

Teraz je na rade technológia, ktorá sa až do včerajška javila ako jediný druh slobody. Táto aplikácia Arogya Setu bola spustená v Indii a existujú veľké príležitosti na prijatie po celom svete.

Je to príbeh o nej, je to jej skutočná tvár, ktorá namiesto toho, aby pomáhala predchádzať násiliu, zločinu, chudobe, robí niečo úplne iné.