Requiem pre ukotkodákané sliepočky

3. októbra 2016, mitopp, Nezaradené

Niekoľko dní Slovensko terorizuje príbeh znásilnenej dievčiny z galantského centra. Túto kauzu otvorila poslankyňa Natália Blahová z SaS. Pani poslankyňa každá minca má dve strany.

Vo svojom blogu vykreslila matku Drahomíru ako obeť systému. Matka Drahomíra nie je obeťou systému, ale má veľký podiel na tom ako dopadla jej dcéra použijem kultovú vetu „Kde ty soudruzi z NDR udělali chybu?“, každý rodič si zodpovedá za svoje dieťa, nie štát. Štát preberá úlohu ochrancu až vtedy, keď zlyhá rodič. Poslankyňa Blahová v duchu Deduška Večerníčka písala ako riaditeľ Čistého dňa v obývačke Drahomíry nariekal a prosil, nemyslím si, že dotknutý riaditeľ tak hlboko profesne klesne, aby chodil k cudzím ľuďom prosiť o milosť.

Pani Drahomíra skutočne ste si tak naivne myslela, že vám na sociálnej kuratele dovolia na ramene vyplakávať? Títo zamestnanci majú presné inštrukcie a postupy ako majú postupovať, z toho vyplýva, že nepochybili. Pani poslankyňa Blahová sa opäť neštítila klamať a hádzať špinu na štátnu správu. Nejde mi do hlavy prečo pani Drahomíra hneď nezašla za psychológom, resp. psychiatrom a neporadila sa čo robiť v takomto prípade.

Ďaľšie rozporuplné tvrdenia vidím, v tom , že dcéra pani Drahomíry mala zranenia po pohlavnom styku a dokonca i nejaké tie choroby, ktoré jej boli spôsobené v spomínanom zariadení. A nebolo to tak náhodou, že tie spomínané zranenia a pohlavné choroby si doniesla z ulice, kde užívala drogy? Drogy, sex, alkohol ide priam ruka v ruke.

Táto mediálizácia nikomu neprospela, najviac ubližuje samotnej dcére. Pani Drahomíra to vaše  vystúpenie na tribúne slniečkárov bolo trápne. Peniaze asi boli silnejšie ako svedomie. Dočkáme sa toho, že bude Drahomíra kandidovať za OĽANO alebo SaS a nahradí ukotkodakané sliepočky Blahovú a Remišovú?