Vrchol propagandy. . . Útok na city s utečencami

4. septembra 2015, mitopp, Nezaradené

Tento blog obsahuje politický názor a nemusí vystihovat postoj mainstreamu a rôznych trollov z эвросоюзу!!!!!

 

Prvé informácie o vojne v Sýrii k nám prišli v roku 2011. Izrael a SŠA podľa tradične vypracovaného scenára uvádzali, že so Sýriou treba bojovať, pretože vlastní chemické zbrane a treba odstrániť Bašára Al-Assada. Likvidáciu chemických zbraní Sýria splnila do bodky. To inkvizítorom nestačilo,preto SŠA začali najímať žoldnierov a neskôr títo bojovníci vytvorili kalifat (rozumej Islamský štát). Boj proti IS je len vytvorená fatamorgána pre vymytie mozgu občanov. Kde boli naše média v čase, keď umierali a umierajú nevinní ľudia v Sýrii?  Táto otázka smeruje hlavne na Mikove interpunkčné znamienka (rozumej Rtvs). Dennodenne nám táto inštitúcia predkladá dezinformácie a šablónovité správy písané na US Embassy. Ale späť k Sýrii. Jediné médium,ktoré sa nebálo vyslať svoj mladý tím do Sýrie bola ruská televízia Russia 24. A čo teda zistili?  Z výpovedí obyčajných ľudí mrazí.

Tento tím spovedal obyčajných,všedných ľudí a odpovede boli rovnaké. Žili si svoj život s nikým problém nemali a keď začala vojna netušili prečo. Všetci do jedného vinia za situáciu Slobodnú sýrsku armádu. Ich obľúbenou taktiku je prezliekanie do uniforiem pravidelnej armády Sýrie. Na internete je množstvo videí,ako terorizuju obyvateľstvo a pred objektívom západných médií pózujú,že to má na svedomí Assad a jeho armáda. Ďalšie nechutnosti zhrnul autor do tohto článku http://www.czechfreepress.cz/blizky-vychod/obcianska-vojna-v-syrii.html

SŠA sledujú v podpore teroristov to, že Sýria je bránou do Iránu,kde má Izrael svoje ciele. A v neposlednej rade by nasledovali Čina a predovšetkým Rusko. USA v Rusku vidí najväčšiu hrozbu pre svoje plány.

Ale späť k utečencom.

V posledných dňoch registrujeme v Maďarsku množstvo neprispôsobivych občanov z arabského sveta. Médiá nám chcú nanútiť,že za imigrantov sme zodpovední my v Európe. Chýba lávky. Celý tento proces je platený Rotschildovcami. Je nutné si všimnúť,že títo utečenci sú z 90% prevažne slobodní muži. Predstavujú bezpečnostnú hrozbu pre celú Európu. Rotschildovci a ich establišment chcú u nás vyvolať chaos.