Založ si blog

Requiem pre ukotkodákané sliepočky

Niekoľko dní Slovensko terorizuje príbeh znásilnenej dievčiny z galantského centra. Túto kauzu otvorila poslankyňa Natália Blahová z SaS. Pani poslankyňa každá minca má dve strany.

Vo svojom blogu vykreslila matku Drahomíru ako obeť systému. Matka Drahomíra nie je obeťou systému, ale má veľký podiel na tom ako dopadla jej dcéra použijem kultovú vetu „Kde ty soudruzi z NDR udělali chybu?“, každý rodič si zodpovedá za svoje dieťa, nie štát. Štát preberá úlohu ochrancu až vtedy, keď zlyhá rodič. Poslankyňa Blahová v duchu Deduška Večerníčka písala ako riaditeľ Čistého dňa v obývačke Drahomíry nariekal a prosil, nemyslím si, že dotknutý riaditeľ tak hlboko profesne klesne, aby chodil k cudzím ľuďom prosiť o milosť.

Pani Drahomíra skutočne ste si tak naivne myslela, že vám na sociálnej kuratele dovolia na ramene vyplakávať? Títo zamestnanci majú presné inštrukcie a postupy ako majú postupovať, z toho vyplýva, že nepochybili. Pani poslankyňa Blahová sa opäť neštítila klamať a hádzať špinu na štátnu správu. Nejde mi do hlavy prečo pani Drahomíra hneď nezašla za psychológom, resp. psychiatrom a neporadila sa čo robiť v takomto prípade.

Ďaľšie rozporuplné tvrdenia vidím, v tom , že dcéra pani Drahomíry mala zranenia po pohlavnom styku a dokonca i nejaké tie choroby, ktoré jej boli spôsobené v spomínanom zariadení. A nebolo to tak náhodou, že tie spomínané zranenia a pohlavné choroby si doniesla z ulice, kde užívala drogy? Drogy, sex, alkohol ide priam ruka v ruke.

Táto mediálizácia nikomu neprospela, najviac ubližuje samotnej dcére. Pani Drahomíra to vaše  vystúpenie na tribúne slniečkárov bolo trápne. Peniaze asi boli silnejšie ako svedomie. Dočkáme sa toho, že bude Drahomíra kandidovať za OĽANO alebo SaS a nahradí ukotkodakané sliepočky Blahovú a Remišovú?

Bude vakcína od Pfizer bezpečná? Alebo slovenská epidemiológicka špička napojená na farmaloby.

21.11.2020

V týchto dňoch skupina Pfizer a Bio N tech oznámili dokončenie výroby vakcíny na Covid 19. Avšak Pfizer má za sebou aj smutnú históriu podvodov a omylov v podobe nežiaducich účinkov liekov. V ďalšej časti videá sa dozviete ako je napojená špička epidemiológov Zuzana Krištufkova, Ján Mikas a Pavol Jarčuška.

Žúrka menom americké voľby

09.11.2020

…..alebo s podtitulom Kto sa smeje naposledy, ten sa smeje najlepšie. Americké voľby majú zaujímavý priebeh.

Srbsko na pol ceste k rozpadu, alebo ako sa Miroslav Lajčák prorektorom stal.

05.11.2020

Len nedávno sa Miroslav Lajčák ukázal v plnej kráse. Ako?

Rural Emergency Hospitals

Slováci si skryli kódy pod klobúky a nadchli špičkových amerických technológov

29.03.2024 15:00

Organizácia Slovak PRO pomáha Slovákom uchytiť sa na americkom trhu. Kto má skvelé nápady, má šancu uspieť aj v silnej konkurencii v USA.

zalužnyj, syrskyj

Zelenskyj hovoril o polmilióne mobilizovaných. General Syrskyj: Potrebujeme výrazne menej vojakov

29.03.2024 14:16

Ukrajinská armáda bude musieť pre obranu pred ruskou inváziou mobilizovať menej vojakov, než sa pôvodne očakávalo.

Maďarsko polícia pobodanie péter baumann

Obeť a dvoch zranených si vyžiadal výbuchu v bytovke v Budapešti

29.03.2024 13:10

Evakuovať museli 50 ľudí.

Putin

Rutte: Vyšetrovanie ruskej propagandistickej siete je veľmi znepokojujúce

29.03.2024 12:54, aktualizované: 13:58

Činnosť proruskej špionážnej siete vyšetruje poľská kontrarozviedka a tiež belgické či české spravodajské služby.

mitopp

“Cestovaním zistíte, ako sa každý mýli v názore na iné krajiny”, Aldous Huxley

Štatistiky blogu

Počet článkov: 61
Celková čítanosť: 224670x
Priemerná čítanosť článkov: 3683x

Autor blogu

Kategórie